Arkiv

2013
2012
2011
2010
2009

En perfekt balans

21 augusti 2016

Det har varit tyst här ett tag.

Mestadels för att jag har lagt allt krut på jobbuppdrag, men också för att jag för första gången på väldigt länge har haft en riktig semester. Vilket tillhör ovanligheten måste jag säga.

 

I år har jag hittills bara fotat 3st bröllop. I vanligafall, dvs alla andra sommrar brukar jag vara uppbokad i princip varje lördag(!).

Tanken slog mig för ett tag sedan att det nog har varit liiite för mycket fokus på jobb att jag lite glömt bort att hinna ha ett liv utanför jobbet också. Ni vet en vardag och en ledig helg tillsammans med familj och vänner. Inga måsten och inga jobb utan bara vara.

...Och så blev det! Denna sommar har jag varit ledig på helgerna. Jag har haft en riktigt lång semester och utnyttjat varje ledig stund med min familj och de närmaste omkring mig.

 

Det har såklart kliat lite i fingrarna när det kommit in såå otroligt många fotoförfrågningar denna sommar,( för jag ääälskar ju verkligen att fotografera,) men ändå har det känt som ett sunt beslut.

 

Jag har inte riktigt hittat den där perfekta balansen mellan jobb och vardagsliv ännu. Men som jag skrivit förut så jobbar jag idag mest mot företag, men det blir förstås fortfarande en del Barn/familj/Bröllopsplåtningar mm också.

Men jag jobbar nu endast vardagar mellan 08.00-17.00.

Jag fotar såklart fortfarande bröllop men inte alla lördagar :)

 

Ni som är sugan på att boka mig för höst bröllop detta år (2016) har fortfarande chans att anlita mig. Skicka ett mail isåfall.

 

Kram på er!

 


 

Engeriboost

24 februari 2015

Då har man haft årets första bröllop och är såå otroligt taggad inför våren och sommarens bröllopssäsong!

 

I år kommer jag dessutom att åta mig fler bröllopsfotograferingar än förra året så det känns jättekul. Än finns det några luckor kvar :)

 

Mina bilder i Sveriges ledande bröllopstidning!

En liten annan rolig grej är att mina fotografier från Hilde och Jonas bröllop i Löfstabruk nu finns i bröllopstidningen Lifestyle Wedding! Hela 6 sidor långt reportage med mina fotografier!

Känns lite mäktigt att få göra lite avtryck i en av sveriges ledande bröllopstidningar! Kul kul!

 


 

Uppdatering delux!

15 juli 2014

Jag trodde man skulle ha mer tid att sitta och uppdatera hemsidan och liknande nu när man jobbar 100% med fotograferingen, men det har nog blivit rena motsatsen haha.

 

Det positiva med det hela är väl att jag är ute och träffar alla underbara kunder, bebisar, bröllopspar och familjer istället!

 

Har egentligen mycket mycket mer att visa, men jag har uppdaterat galleriet med rätt så mycket, en uppdatering delux vill säga! In och kika, det finns nått nytt under alla kategorierna!

 

Kram på er!


 

Bebismys och bröllopslängtan

22 februari 2014 -Bebismys och bröllopslängtan

Åh denna vinter har varit så mysig. Har haft massor av nyföddfotograferingar (som är min personliga favorit) och som det ser ut nu så blir det även en hel del fler sådana i vår. Superkul!

 

Väntar tvillingar?

Är det någon som väntar tvillingar så tycker jag ni ska höra av er eller tipsa om mig! Utlovar ett riktigt bra erbjudande på nyföddfotografering!

 

Ja, och som rubriken också lyder!

Jag toklängtar efter att bröllopssäsongen ska dra igång!

Har redan fått otroligt många bokningar och ser framemot att få träffa allihopa och föreviga deras stora dag!

 

Kram!!


2 februari 2014 - Ge näring till dina drömmar

Som jag skrivit tidigare (..och som jag säkert kommer skriva fler gånger haha) är jag är så himla lycklig över mitt beslut att satsa på fotograferingen! Det är ett stort kliv för mig att släppa en 100% fast tjänst till att satsa enbart på mitt företag, dvs formgivning & fotograferingen! Men som man brukar säga man lever bara en gång och då är det lika bra att leva livet fullt ut och ge näring till sina drömmar!

Hoppas ni hänger med mig under mitt 2014!

 

Tillökning i albumfamiljen

Hemsidan har fått sig en liten uppfräschning och nu har jag även utökat mitt albumsortiment med lite coffee table books. Superfina fotoböcker i massor av material och format med möjlighet att göra graveringar på omslag m.m.

Inom kort kommer ni få se ett litet smakprov på albumen!

(De album jag haft tidigare kommer givetvis fortfarande vara kvar!)


7 januari 2014- Drömmar, mål och verklighet!

Ett nytt år har börjat och som så många andra har även jag satt nya mål. Jag är otroligt peppad på fotoåret 2014 och ser verkligen framemot vår och sommar då fotograferingen kickar igång på riktigt.

Det är otroligt många som har mailat och kontaktat mig under 2013 för fotouppdrag, och till er kan jag nu med glädje meddela att jag kommer att kunna åta mig mer fotosessioner framöver, (med start i vår), vilket känns superkul!

 

Kram!

 

Bröllop 2014?

Det börjar redan rulla in bröllopsförfrågningar för 2014 så för er som går i tankar på att anlita mig som er bröllopsfotograf bör inte vänta allt för länge. Tiderna försvinner fort!
2014 kommer att bli ett fantastiskt bröllopsår och jag kommer dessutom att åta mig fler bröllop än vad jag gjort 2013.

Supertaggad är bara förnamnet!

 

 

Hemsidan är uppfräschad som ni kanske märker.
Hoppas ni gillar det!