Arkiv

2013
2012
2011
2010
2009

Bebismys i höstrusket

 

24 oktober 2012

Till alla er som mailat mig så vill jag först och främst säga STORT tack för så otroligt fina mail, men jag vill även be om ursäkt för att jag inte är så snabb på att svara. Som många säkert vet så räcker inte alltid tiden till när man har småttingar hemma. :-) Att vara mammaledig och se min lilla skrutt utvecklas varje dag är en underbar tid som jag inte vill missa, därav är jag väldigt begränsad i både åtagande av jobb och mailkontakt. Galleriet är uppdaterat inne på porträtt och småliv. In och kika! Ha en fortsatt skön höst!


7 augusti 2012 - sommar och mammaledig

Nu har äntligen min lilla prins kommit och jag njuter för fullt av tiden med det lilla livet! Jag har fått många förfrågningar om när jag kommer att åta mig jobb igen, men just nu fortsätter jag att vara mammaledig ett tag till och kommer så småningom i höst åta mig något enstaka jobb. Med reservation att jag kommer att ha med mig min nykläckta fotoassistent. Så troligtvis kommer det mest att bli barn- och familjefotograferingar eller för er som ser framemot en spontan och lättsam fotografering :-) Galleriet är uppdaterat med nya gravidbilder! In och kika! Och så bjuder jag även på några egna gravidbilder på mig och magen här uppe i headern :-)Glad sommar allihopa!

 


13 Juni 2012

Mina sista fotograferingar är nu gjorda och jag håller på för fullt att leverera och sätta ihop album från de senaste fotograferingarna innan jag går på mammaledighet. Ärligt talat så kommer det att kännas lite tomt att inte åka iväg på fotojobb på ett tag, men istället så kommer jag att ha en bebis att fästa kameran på så nog kommer jag att ha fullt upp ändå :-) Nu tar som sagt jag och kameran semester på obestämd tid. Jag vill passa på att önska er alla en riktigt skön sommar och jag hoppas ni som går i fototankar kommer att höra av er till mig när jag är tillbaka igen :-)

Jag har otroligt många bilder som jag vill dela med mig av som jag inte har hunnit uppdatera i galleriet ännu. Men det kommer jag lovar! :-)Galleriet är hittills uppdaterad inne på bröllop!


April 24 april 2012 - Jag och kameran tar uppehåll för bebismys!

Nu längtar jag till våren och sommaren. Tiden har verkligen rusat iväg och snart är det dags för mig och kameran att ta lite uppehåll. Jag får många frågor om hur länge jag kommer jobba nu när jag har en växande mage. Hittills har jag endast vågat boka upp mig till maj, men mår jag och bebisen bra så kan det hända att jag kommer åta mig några sista fotouppdrag även i juni. Hittills är Ewa Salmi fotograf lika pigg och smidig som tidigare, så vi får se hur länge jag kommer vara rörlig och kunna flänga runt. En sak som är helt säker är att sommaren 2012 bara kommer ägnas åt massa bebismys! Känner jag mig rätt så kommer det börja klia i fingrarna igen till hösten :-) Men än tar jag inte uppehåll, i Maj väntar en blandad kompott av fotograferingar. Bal/student, Bröllop och barnfotograferingar! Ska passa på att njuta av in i det sista!


Mars 18 mars 2012 - Helhjärtat!

Jag har fått hem lite ny fotoutrustning så i helgen har det blivit lite tid för kreativitet och experiment för min egen utveckling och nöjes skull :-) Jag tror verkligen att det är viktigt att ta sånna här dagar där man bara fotograferar för sin egen skull utan en minsta tanke på slutresultatet och alla efter arbeten. Jag vill förbli en fotograf som helhjärtat åtar mig fotouppdrag och brinner för att leverera unika bilder


4 mars 2012 - Vår i sikte!

Här rullar dagarna på för fullt, retuscheringar och leveranser är vad som är på gång i fotoverkstan just nu. Däremellan passar jag på att njuta av den fantastiska solen som har varit framme i många dagar nu. Skönt! Denna helg har jag haft dopfotografering och nyföddfotografering så det har varit bebisar hela helgen! Mysigt mysigt!Galleriet är uppdaterat med gravid och porträttbilder!


Januari 15 januari 2012 - Små mirakel

Nu börjar fotoverkstan dra igång igen känner jag. Har varit skönt med lite ledighet men nu börjar kalendern bli bokad med massa skoj framöver. Till skillnad från i sommras då det var mycket bröllop så ser det nu ut som att det kommer att bjudas på lite mer små liv och familjefotografier. Skoj! Galleriet är uppdaterat med Gravidbilder och nyföddfotografering inne på Småliv.


5 januari 2012 - Ett nytt kapitel

Vilket fantastiskt 2011 ewa salmi fotograf fick! Det har varit ett fullspäckat år med massor av roliga möten och dokumenterade minnen. Tusen tack för detta! Känner mig lyckligt lottad som får förtroendet att fotografera er! 2012 kommer att bli minst lika spännande. Det kommer att bli förändringarnas år. Det är mycket nytt som kommer att ske på många sätt :-) Mer info kommer vid senare tillfälle...