Arkiv

2013
2012

2011
2010
2009

God jul och gott nytt år

 

21 december 2013

Jag önska er alla en otroligt skön och härlig jul och tack alla underbara människor jag fått nöjet att träffa under detta fotoår. Det är ni som gör mitt jobb till världens roligaste! Tack! 2014 kommer bli ett ännu bättre år, med mer roliga möten, mera fotouppdrag och annat skoj! Men först ska här njutas av lite julledighet och familjemys!Kram!


28 november 2013 - Massor av inspiration

Det har varit en fartfylld höst, inte med så mycket fotograferingar dock, men med dagis-inskolning och formgivningsjobb.

 

Jag har fått massor av ny inspiration från ingenstans och känner mig otroligt pepp på att börja åta mig fler fotojobb och lägga ner lite mer tid på att utvecklas som fotograf.

Bröllop 2014?

Det börjar redan rulla in bröllopsförfrågningar för 2014 så för er som går i tankar på att anlita mig som er bröllopsfotograf bör inte vänta allt för länge. Tiderna försvinner fort!
2014 kommer att bli ett fantastiskt bröllopsår och jag kommer dessutom att åta mig fler bröllop än vad jag gjort 2013.

Supertaggad är bara förnamnet!

 

 

Hemsidan är uppfräschad som ni kanske märker.
Hoppas ni gillar det!


 

31 augusti 2013 - Bildbomb i Galleriet

Nu ni! Jag har varit lite snål på att visa bilder i Galleriet tycker jag så nu har jag uppdaterat en hel del. In och kika, Gravid, Småliv och inte minst inne på bröllop där jag har släppt riktiga bildbomber med massor av favoriter! In och kika!

Vill tacka alla som stöttar mig i mitt fotograferande och tror på mig och framförallt alla ni som har anlitat mig och funderar på att göra det. Det betyder fantastiskt mycket! Som ni säkert vet så är fotograferandet inte min heltidssyssla utan jag jobbar heltid som formgivare/illustratör med fotografering som mitt största intresse. Därav känns det tung att tiden inte alltid räcker till och speciellt inte nu när jag även har en liten grabb här hemma som jag vill ge all min vakna tid till.

Jag kommer givetvis att fortsätta åta mig fotouppdrag men då endast ett fåtal i månaden.

 

Kram!


7 augusti 2013- Den finaste stunden är nu

Vilken fantastiskt underbar sommar jag har haft och för den delen fortfarande har! Den börjar dock kännas kort nu och det känns som att hösten snart infinner sig. Med andra ord min mammaledighet börjar ta slut och jag kommer snart att återgå till mitt "vanliga" jobb som i första hand är formgivare/illustratör. Jag kommer givetvis att fortsätta åta mig fotouppdrag med detta i fortsatt mån av tid och lust. Ni trogna kunder har givetvis alltid första tjing på mina tider och ni andra är givetvis alltid varmt välkomna att chansa och se om jag har möjlighet att fotografera just er ;-) Kram på er!

 


19 juli 2013 - Sommar, sol och massa fotoblixtar

Hjälp, den här sommaren bara rusar iväg (!!!) Mammaledighet varvat med lite fotouppdrag är toppenkul! Men usch nu går det alldeles för fort! Vill hinna njuta lite mer! Både av sommaren och mammaledigheten! Jag har många uppdateringar pågång, både från bröllop, familjefotograferingar och företagsbilder som kommer upp inom kort. Men just nu är det en liten minisemester som står på tur.

 


20 april 2013 - Kreativt peppad

Oj vad tiden går fort! Jag har en liten här hemma som snart blir 10 månader och jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen?! Just i denna stund känner jag mig så otroligt lycklig över denna tid. Inte bara för att jag är mammaledig och njuter av alla små under och framsteg som händer i min vardag, utan även lycklig som får jobba med det jag älskar allra mest. Att fotografera och att få vara kreativ! Extra peppad känner jag mig inför sommaren och kommande bröllopsfotograferingar som närmar sig. Det ska bli så kul! Jag önskar det fanns fler dagar och fler timmar för då skulle jag åta mig alla fotoförfrågningar som kommer in, men just nu är jag begränsad. Jag är otroligt tacksam över alla fina mail och förfrågningar och hoppas givetvis att alla ni som inte fått möjlighet till en fotografering hör av sig igen när mer tid finns!

All kärlek till er!


4 april 2013 - Vår i sikte

Äntligen börjar man se lite mer tecken på vår! Underbart! Tusen tack för alla fina bröllopsförfrågningar, mina lördagar börjar bli fulla, men ni som har planer på bröllop i höst har fortfarande chans att boka mig som fotograf. Ni får ha överseende med att jag inte alltid är så snabb på mailsvar nu under min ledighet, men jag ska göra mitt bästa! Galleriet är förövrigt uppdaterad med lite bilder från Gravid, nyfödd, småliv och porträtt :-)Förresten! Jag har nu ännu mer söta bebismössor till nyföddfotograferingar! Jag bara älskar dem och längtar givetvis till nästa nyföddfotografering! Kram!


8 februari 2013 - Nytt år och nya möjligheter

Nu har jag varit mammaledig i 7 månader, tiden går så skrämmande fort! Jag vet att många är ivriga på att boka in en fotosession med mig, men än så länge tar jag det lungt på fotofronten. Jag vill vara hemma och mysa med min lilla kille ett tag till :-) Jag åtar mig som sagt endast uppdrag när tid och lust infinner sig och bokar därför inte upp mig längre än en månad framåt. (med undantag för bröllop förstås) För er som funderar på att anlita mig som bröllopsfotograf är det alltså hög tid att kontakta mig om ni vill vara säkra på att få den dag ni önskar.