Frida & Anders och Jenny-Ann & Joacim

Bilder från deras dubbelbröllop kommer snart...

Hedvig och Martin

Hedvig och Martins barn hade jag fotat några år innan och det blev givetvis en självklarthet att jag ville vara med och föreviga den stora bröllopsdagen också.
Väderprognosen förutspådde regn och regn blev det minnsann. 5 minuter in på porträttfotograferingen öste regnet ner och vi fortsatte fotograferingen under ett stort parasoll tills vi bestämde oss för att avsluta fotograferingen med lite stämningsfulla detalj och porträttbilder inomhus.

Stort grattis Hedvig och Martin! kram!

Malin och Conny

Malin och Conny hörde av sig ett helt år iförväg med ett jätte gulligt mail om hur de träffades och hur de önskade att få deras dag förevigad.
Just denna sommar hade jag inte tänkt åta mig nåra bröllop alls (!) utan för en gång skull spendera min sommar åt familjen. Så jag rekommenderade brudparet att höra av sig till en annan fotograf men lämnade ändå en lös tråd om att jag kanske skulle åta mig några enstaka bröllop den sommaren men att man endast isåfall kunde boka mig några månader innan (vilket är väldigt kort inpå och lite "risky" enligt mig) Malin och Conny svarade direkt att de var beredd att vänta och ha lite is i magen.

Och så blev det, Malin och Conny charmade mig i deras mail och OM det var något bröllop jag skulle fota sommaren 2016 så var det deras!

 

Det blev ett fantastiskt mysigt bröllop med de allra närmaste samlade. Första mötet blev inne i kyrkan. En barfota brud i en helt sagolik klänning entrade kyrkportarna och efter det lämnades inget öga torrt.

Tack Malin och Conny för denna mysiga dag, ni är så otroligt fina ihop! Ta hand om er!

Emelie och Kristoffer

Årets första bröllop för 2016! Som jag längtat och sett fram emot Emelie och Kristoffers bröllopsdag. Det är alltid lite extra pirrigt att fota första bröllopet för säsongen. Jag älskar verkligen att fota bröllop och med tanke på att jag detta år (2016) endast skulle fota ett fåtal bröllop så har jag njutit extra mycket att få närvara och föreviga en så stor dag som denna.

Emelie och Kristoffer var så fina! Jag var med och förevigade första mötet, porträtten och den otroligt vackra vigseln, sedan såg jag dem åka iväg med häst och vagn för att fortsätta festen med nära och kära.
Stort grattis fina ni och tack för en fantastiskt dag.

 

Michaela och John

Tänk att det blev precis en såndär vacker höstdag som man bara kunde drömma om! Michaela och John fick nämligen höstens vackraste dag! Klarblå himmel och och en riktigt härlig färgexplotion av höstens alla färger. En fröjd för fotografen (mig) med andra ord. Att sedan ha ett så snyggt, förälskat och lättfotograferat brudpar framför kameran gjorde det ju inte sämre!

 

Mina varmaste lyckönskningar till er Michaela och John.

Elin och Rickard

Här kommer bildbevis på ett supersött par som lite sådär i hemlighet bestämt sig för att gifta sig.
Den var en stor dag som väntade och eftersom allt skulle ske i hemlighet så var det mycket planering och smusslande för brudparet. Jag mötte upp ett något nervöst men samtidigt samlat brudpar som efter bara några minuter framför kameran pustade ut och bjöd på en avslappnad och rolig fotografering. Strax därefter bröllopsporträtten bar det iväg till Uppsala. De skulle vigas vid Uppsala tre Kungahögar, högst uppe på en av kullarna! Morgonen därefter lyfte planet mot en veckas semester bara dom två och hela världen ovetandes om vilken fantastisk dag de haft. Romantiskt ända ut i tåspetsarna skulle jag kalla detta.
Stort Grattis Elin och Rickard och tack för att jag fick vara del av eran lilla hemlighet innan den avslöjades för släkt och vänner.

Sofia och Erik

Åh va jag älskar att vara bröllopsfotograf! Det är något obeskrivligt över det hela. Det är otroligt mycket jobb och slit, och efter en heldag är man bokstavligt talat heeelt slut i kroppen, men det som bultar mer än ens ömma värkande fötter (som inte vilat en sekund) det är Hjärtat. Man är helt uppe i ett kärleksrus och får en så himla kärleksboost av att få tillbringa en hel dag omgiven av kärlek från alla håll och kanter.

PRECIS så kände jag mig efter Sofia och Eriks bröllopsdag. Helt medtagen av dagens kärleksatmosfär med så fantastiska fina vänner och släktingar att man blir alldeles varm i hjärtat.

Sofia och Erik, stor kram till er båda och tusen tack för att ni valde just mig som er bröllopsfotograf.

Maria och Tobbe

Maria och Tobbe bokade mig ett helt år i förväg och jag kommer fortfarande ihåg vad Maria svarade när jag meddelande att deras datum fortfarande fanns tillgängligt. "Åh!! Vad glad jag blir! Skriver in i planeringen att min drömfotograf är bokad." Jag kommer fortfarande ihåg känslan att jag fick mig en rejäl egoboost och kände wow tänk att det är någon som blivit berörd av mina bilder.

...Ett år senare under vår bröllopskonsultation fick jag äntligen träffa Maria och Tobbe och det var avslappnat från första stund. Redan då visste jag att det här skulle bli en härligt avslappnad och rolig bröllopsdag att få fotografera och det kan jag nu med facit i hand säga att det var precis så det blev!
Det är så otroligt mycket glädje förknippat med denna bröllopsdag. Maria och Tobbe sprudlade verkligen! Jag behöver inga ord för att beskriva detta härliga brudpar, utan bilderna får berätta om deras kärlek och sprudlande personligheter.
Tack för en otroligt vacker dag Maria och Tobbe! Jag känner mig otroligt glad och hedrad att ha fått varit med och förevigat några av de vackraste ögonblicken i livet. För mig är varje bröllop unikt och kommer alltid förblir något väldigt speciellt. Tack av hela mitt hjärta.

Lena och Leif

Majmånad är nog en månad som många kommer att minnas som den kalla månaden som bokstavligt talat regnade bort, men för mig minns jag den allt annat

än kall. Lena och Leifs bröllop är en utav de dagarna som jag kommer minnas med värme! Det blev verkligen ett sagobröllop från början till slut. Från att få en porträttfotografering med regnuppehåll, till den vackra vigseln med en solist som inte lämnade ett öga torrt, till den härliga Rawfood-inpirerade middagen med härliga smakupplevelser till ljudet av underbara skratt och nya minnen som skapades den kvällen. Helt mätt på mat och kärlek var jag den kvällen och jag kommer fortfarande ihåg hur stämningen höjdes till topp när toastmastrarna bjöd på en hejdundrans härlig egenkomponerad sång som fick hela middagssällskapet att gunga i takt. Där och då kände jag att bröllopsfesten var förevigad på allra bästa sätt och jag som bröllopsfotograf kunde nöjt gå hem med ett leende på läpparna.
Lena och Leif, Tusen tack för denna fantastiskt fina dag och för det stora förtroendet att få vara så delaktig i eran bröllopsdag, inte bara som fotograf hela dagen utan även som formgivare av inbjudningskorten, festprogrammet och tackkorten. All kärlek till er!

Emilie och Johannes

Jag älskar att få närvara timmarna innan vigseln, att få fånga de där nervösa blickarna och hysterin som infinner sig när man lite sådär i sista minuten kommer på att man inte vet hur man knyter slipsen (tacka för google och youtube haha).

Älvkarleby Herrgård med alla dess fina detaljer blev en fantastiskt vacker plats att få tillbringa morgonförberedelserna på. Finaste Emilie och Johannes befanns sig på varsitt håll i huset medan jag fritt strosade runt och dokumenterade alla vackra ting. Den vackra brudklänningen, buketten, detaljerna och omgivningen.

Det var ett relativt lugnt brudpar denna morgon men utanför herrgårdens fönster var det allt annat än lungt. Väderleken växlade mellan regn, hagel och solsken.

Men lyckligtvis brukar jag alltid ha en gnutta tur med mig på mina bröllopsplåtningar och till min förvåning släppte de mörka molnen fram solglimtar och regnuppehåll under hela fotograferingen!

All lycka och kärlek till er! Här kommer massor av bilder i sin helhet från den vackra dagen.

Stina och Johan

Lördagmorgon och jag sitter i bilen på väg mot Högbo med pirr i magen. Njuter av att se att snön fortfarande ligger kvar som ett krispigt istäcke trots det varma vindarna. Radion spelar kärlekslåtar för att påminna om att det är alla hjärtans dag, men idag försvinner den dagen förglömt förbi för idag är det Johan och Stinas stora dag! och en fantastisk sådan blev det!

Precis när Stina och Johan kommer ut ur kyrkan som äkta make och hustru föll lätta snöflingor ner från himlen som ett lyckobringade tecken och sedan fortsatte dagen i lika härlig anda. Härliga skratt, fantastisk mat, vackra tal och en härlig stämning bland fina vänner och släkt!

 

Jag lämnade Högbo med ett stort leende på läpparna och slöt dörren till herrgårdens kärleksfulla atmosfär och ljudet av gästernas varma samtal som gav ifrån sig en härlig melodi. Det låg verkligen kärlek denna dag! Tack Stina och Johan för denna fina dag!

 

Här kommer en sneak peek på underbara Stina och Johan ;)

Ebba och Martin

Ett grått täcke hade legat över Gävletrakten i flera veckor och den efterlängtade snön lyste med sin frånvaro. Men på den stora dagen i bilen påväg mot Älvkarleby, förvandlades de dystra gråtäckta vägarna till ett snötäckt vinterlandskap. Det kunde inte bli mer perfekt! - Ett vinterbröllop var beställt!
Ebba och Martin var som hämtade ur en saga och det fullkomligt glittrade om dem båda. Det blev en heelt fantastisk bröllopsdag från morgon till kväll. Ebba och Martin hade verkligen lyckats planera in denna dag i minsta detalj och jag som fotograf bara nöjt att följa med och föreviga varje stund.
Vigsel, minglet, middagen och alla underbart härliga gäster, (och en historia om Martin och spättekakan som jag än idag kan fnissa åt) och slutligen bjöds det på en kvällshimmel fylld med fyrverkerier som heter duga! En helt fantastisk "fyrverkerishow" som avslutades med att Ebba och Martines initialer tändes. (!)

När kvällen närmade sig natt var det dags för mig att lämna den underbara bröllopsfesten och låta gästerna och brudparet dansa vidare.

 

Som vanligt är det tusen fler bilder jag vill visa, men här kommer en ganska skaplig bildbomb ändå :)

Ebba och Martin, Tusen tack för denna spektakulära dag! Jag är så otroligt glad att ha fått lära känna er. Ni är underbara!

Sara och Per-Martin

Jag blir så glad när jag tänker på Sara och Per-Martin! Ett sådant sprudlande och roligt par.

Under vår bröllopskonsultation som vi hade innan bröllopsdagen bad jag dem beskriva deras stil. Sara svarade då "clown". Till en början kan jag tycka det var ett så annorlunda ord att välja. Många hade nog valt ord i stil med "harmoniska, romaniska, ordningsamma osv.." Men nu såhär i efterhand tycker jag "clown" är ett superbra beskrivet ord. Sara och Per-Martin är nämligen två heeelt underbara tokstollar som är helt galet kär i varandra och som får en att skratta och bjöd på de mest oväntade poser under bland annat fotograferingen. Älskart!

 

"Tack så jättemycket för att du ville fotografera oss på våran dag! Vi är såå himla nöjda med bilderna och albumet är magiskt! Det var första gången vi blev fotograferade och vi var lite nervösa, men du var grym och vi kända oss avslappnade! Tack för att du stod ut med oss, trots att vi är lite flummiga och töntiga! haha Vi hade väldigt roligt!"

 

Och förresten, visst var det hur fint som helst att ha solrosor i brudbuketten?! Ovanligt, men å så fint!

Tack fina ni att jag fick vara del av er dag!!

Linn och Mikael

Det blev en perfekt dag! Linn och Mickes stora dag!
Kvällen innan kan jag medge att jag var skapligt nervös över hur denna dag skulle bli. Kl.21.00 kvällen innan Linn och Mikaels bröllopsdag får jag nämligen punktering på min bil ute på E4:an! (panik!!) Massor av scenarion om morgondagen hinner rulla förbi i huvudet när jag står där på motorvägen med varningsblinker på. Hur ska jag ta mig till Årsunda utan bil?..

kl.23.30 kommer ja hem med ett tillfälligt däck på bilen. Jag ringer till världens bästa svärföräldrar som har möjlighet att låna ut sin bil! Yeyy!

Det blir en extra tidig morgon då jag beger mig iväg för att hämta bilen för att sedan åka vidare mot Årsunda och möta upp Linn och hennes blivande man Mikael.

Då ringer Linn.. och undrar vart jag är? (panik!!) Som tur var så var det Linn som virrat och tagit fel på en timme och jag kunde därmed pusta ut och bege mig iväg till bröllopet i lugn och ro. :P

 

Väl på plats bjöd Årsunda på strand, vatten, vigsel och båttur och framförallt ett alldeles förträffligt vackert brudpar!

Tack Linn och Micke för förtroendet att närvara på er dag! Stort grattis till er!

Sophia och Mattias

Detta måste vara en utav de varmaste bröllopsdagarna jag hittills varit med på. Svettigt var bara förnamnet.

Väskan var packad med en stor vattenflaska och extra tilltugg för att klara av värmen, i samma stund som jag ska bege mig till fotograferingen ringer brudgummen Mattias och låter lite stressad över att Sophia kommer bli sen till fotograferingen (försening hos frisören).

Vi styr om planeringen för dagen och skjuter upp porträttfotograferingen.

Lite över en timme senare än planerat dyker en cool-lugn Mattias och Sophia upp till vår mötesplats för bröllopsporträtten och bjuder på fantastiskt avslappnade bilder. Underbart! Dagen fortsätter i samma lugn och det blir en jättefin vigsel i valbokyrka.

Tack för att jag fick vara med och dela denna stora dag med er! Ni var så otroligt fina!

Angelica & Pär

En fantastisk dag med fina Angelica och Pär!

Åh jag vill visa alla bilderna från detta bröllop! Jag verkligen älskar att få vara med från morgon till kväll! Angelica och Pär som var två främlingar från början, men som nu känns som gamla goda vänner man känt i flera år. Mäktig känsla det där och jag blir verkligen otroligt varm i hjärtat när jag ser på bilderna och tänker tillbaka på fina Angelica och Pärs stora dag!

Inte nog med ett fantasiskt bröllop! Jag hade även denna dag med mig min heeelt fantastiska assistent Tina! Där jag inte fanns där fanns hon som räddaren i nöden. Hon var inte bara den perfekta fotoassistenten utan hon var min kvinnliga version av macgyver. Hon hade problemlösningar på allt och en liten väska som tydligen fick plats med ALLT! Hon försedde brudparet med både tilltugg, vatten, våtservetter och hårspray! Guld värt!

 

Det är svårt att välja ut så här få bilder att visa här på hemsidan när jag har sååå många fler att visa, men här kommer mina absoluta favoriter i sin helhet!

 

"Kära Ewa, Vi vill tack dig innerligt för din otroligt fina insats som fotograf på vårt bröllop i somras. Du var rakt igenom proffsig och det kändes tryggt att ha dig bakom kameran. Bilderna blev fantastiska och det är en glädje att få bläddra i det fina bröllopsalbumet!

Tack för att du gav oss så fina minnen att spara från vår dag. Vi är så glada att vi valde just dig som fotograf. Hälsa Tina och tacka från oss - Ni var ett bra team!

Många kramar Angelica & Pär"

Kia & Erik

Ett intimt bröllop, på snudd till hemligt. Bara dem två och de allra allra närmaste i släkten.

En fin cermoni inne i Trefaldighetskyrkan och sedan gick vi ner i bourlongerskogen för att helt avslappnat ta bröllopsporträtt! Inga klockor och inga måsten, bara dom två och en fin fest som väntade efteråt.

Tack fina ni! Här kommer en sneak peek

Anna & Micke

Som jag har längtat efter att bröllopssäsongen ska dra igång och nu är den äntligen här!

Anna och Micke var verkligen två våghalsar till brudpar när det kom till fotograferingen (eller ja, iallafall Anna haha), tuffaste bruden med pimpade sneakers i strass och med den härliga inställningen; "Man gifter sig bara en gång så varför spara på det roliga!". Denna fotografering bjöd på både klättring i träd och på broräcken, det blev en underbart rolig fotografering med andra ord!

 

Här kommer några personliga favoriter på snyggingarna! Stort grattis till er än en gång Anna och Micke! och tack för att jag fick vara med på ett hörn och dokumentera eran bröllopsdag!

Hilde och Jonas

Detta är ett bröllop som föralltid kommer att väcka otroligt fina minnen. Jag har träffat och fått lära känna två heeelt fantastiska människor som verkligen

har berört mig ända in i hjärtroten. Så mycket skratt och för den delen så mycket tårar har jag aldrig någonsin varit med om under en bröllopsmiddag som

denna! Och då pratar vi inte bara om skrattande och gråtande gäster utan en känslobomb till fotograf haha. (Tur att man hade en kamera att gömma sig bakom

när tårarna forsade ut.)

Hilde och Jonas, jag är så glad och tacksam att jag fått vara närvarande på er stora dag och fått så otroligt mycket tillit att designa både tackkort och ert bröllopsalbum. Jag hoppas vi ses snart igen! Kärlek till er! Jag skulle vilja visa alla 2000 bilder som togs denna dag, men här kommer en ganska stor bildbomb ändå. Varsågoda :-)

Mika och Magnus

Tänk att enkelt kan vara så romantiskt! Med en brudbukett plockad från trädgården och en finklädd blivande man och hustru som i en privat ceremoni vill visa sin kärlek för varandra. Jag väljer att dela med mig av några otroligt fina ord som Mika själv skrivit om sin kärlek: "När vi träffade varandra kändes det som om vi förlorat tid tillsammans då vi inte alltid varit med varandra." Denna ceremoni är nog den som gripit mest tag och hjärtat. Så naket, så kärleksfullt och så äkta. Tack för att jag fick vara med på ett hörn och föreviga eran speciella dag! Ni är så otroligt fina ihop!

Tess och Philip

Under vår bröllopskonsultation sa Tess och Philip enande "stryk traditionellt" och med dem orden förstod jag att Tess och Philip var ute efter en spontan och

rolig bröllopsdag. Och precis så blev det! Härlig på alla sätt och vis! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som gjorde att Tess och Philips dag blev

sådär sprudlande spontan och allt utom traditionellt. För trots att det inte var mycket som blev rätt under dagen, med vare sig spöregnet som vräkte ner, solisten som nästintill tappat rösten, barn som förtvivlat grät och ville ut ur kyrkan, ringar som satts på fel fingrar (hihi supersött), eller för att inte tala om brudgummen som brutit stortån några dagar innan bröllopsdagen (!). Trots det så blev det en fantastiskt fin vigsel! Coolaste prästen någonsin som fick både brudgummen och

bruden och för den delen alla andra i kyrkan att skratta och inse vilka härliga människor som stod framför varandra vid altaret! Där mitt i allt stod Tess och Philip fnissande mot varandra i vetskap att de snart skulle bli man och hustru. Det är kärlek och perfektion! Tusen tack för att jag fick dela er dag! Och som man brukar säga; -lite regn i brudkronan bringar tur ;-) All lycka och kärlek till er! Här kommer en sneek peek på dessa snyggingar!

Linda och Robert

?h s? m?nga favoriter jag har fr?n detta fantastiska br?llop! Jag k?nner mig s? otroligt hedrar som fotograf som f?r vara med och f?reviga ett s?nt h?r tillf?lle. Fantastiskt ?r egentligen bara f?rnamnet! Linda och Richards dag bj?d p? galet fint v?der, en underbart vacker ceremoni, h?rliga g?ster och mycket skratt och t?rar! Det fanns liksom ingenting som kunde g? fel. Med dem orden sagda s? l?ter jag bilderna tala f?r sig sj?lv. H?r kommer n?gra av mina favoriter fr?n Linda och Richards br?llop.

Gunilla och Robert

Jag kommer fram till Forsmarksbruk i god tid i väntan på att brudparet ska anlända till vår mötesplats. Det är verkligen en toppenfin dag och

Forsmarksbruk ligger tyst och fridfullt med endast ett fåtal personer i mitt synfält. Mitt i lugnet stormar det ut studenter från ingenstans och är precis överallt!

"- Nej, tänker jag och hoppas innerligt att dem hinner försvinna tills vår fotografering!"

Strax därefter får jag ett sms av den blivande bruden att de blir 25 minuter sena och tur var kanske det för precis lagom till att bruden och brudgummen

anländer har lugnet lagt sig igen.

Jag möts av en cool-lugn Gunilla och Robert som verkar väldigt trygga och lugna inför den stora dagen och vigseln som bara var några timmar bort.

I Samma goda anda blir fotograferingen, lugn, avslappnad och fantastiskt vackert!

Stort Grattis till er båda! Jag hoppas ni fick en fortsatt fantastiskt fin dag tillsammans med era nära och kära!

Susanne och Patric

Det var en Fantastiskt vacker dag och ett Fantastiskt vackert par på en Fantastiskt stor dag! Kort och gott Susanne och Patrik ni är underbart sprudlande fantastiska! Jag känner mig otroligt smickrad att ha fått varit er bröllopsfotograf och ha fått tagit del av er stora dag! Stort grattis och All kärlek och lycka till er!

Hanna och Rikard

Lördagen den 12 maj var äntligen här! Årets första och nästsista bröllopsfotografering för mig detta år. (med tanke på att jag i sommar går på mammaledighet.) Jag begav mig ner till bourlongerskogen för att fotografera finaste Hanna och Rikard på deras bröllopsdag. Till min förvåning verkar min soldans ha gett resultat för trots att väderprognosen visat regn hela veckan så fick vi upphåll och glimtar av solsken under porträttfotograferingen och resten av dagen :-) Underbart! Kärlek kan man inte alla gånger sätta ord på, men härminsann finns det bildbevis på kärlek! Stort grattis till er!

Toni och Maria

Maria och Tonis möte är som taget ur en scen från en kärleksfilm, det var kärlek vid första ögonkast! -Det låter "cheesy", men det var verkligen så det var,

säger Maria när hon berättar om deras första möte under vår konsultation. När jag sitter där på Cafét under vår konsultation kan jag inte låta bli att le och känna mig lite lycklig över att få förtoendet att föreviga dessa turturduvor och deras obeskrivliga kärlek för varandra. Jag blir än idag alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på Tonis reaktion när han får se Maria första gången på deras bröllopsdag, då hans ögon blir alldeles tårfyllda av lycka och han står mållös i en evighets sekun och bara ler. Det kallar jag kärlek! Jag kan inget annat än säga Stort Grattis till er! Snipp snapp slut och så var sagan slut - behöver jag säga att dom levde lyckliga i alla sina dar ;-)

Camilla och Robert

Vem kunde ana att det skulle bli en sådan otroligt vacker novembermånad. Camilla och Roberts bröllopsdag var som tagen ur en vacker dag i tidig oktober. Förväntningar, spänningar, pirr och såklart en massa kärlek låg i luften denna morgon då både släkt och vänner rest en bit för att ta del av den stora dagen. Ett fantastiskt par som Camilla och Robert vars ögon blev tårfyllda bara av att titta på varandra vigdes ute i Böna kapell tillsammans av tonerna av en akustisk gitarr. Det blev en otroligt vacker och personlig vigsel. Hjärtliga gratulationer och all lycka till er!

Elin och Mats

Vilken fantastisk höstdag Elin och Mats fick på deras dag! och att det var Elin och Mats bröllopsdag det hördes på långa vägar.

Brudparet kom nämligen rullandes fram i bilen med burkar skramlandes efter och gjorde en fantastisk entré till vår mötesplats! Underbart! Ska man gifta sig

så ska man göra det ordentligt! Hela dagen förblev en fröjd, humöret var på topp och detta brudpar verkligen strålade av lycka. Sånna här dagar är och kommer alltid att förbli magiska. Det verkligen osar kärlek i luften! Tack för att jag fick ta del av er vackra dag. För att inte tala om vigseln och den vackra musiken i kyrkan som var så otroligt personlig och genuin! Den satte verkligen tårar i halsgropen och jag ryser än idag när jag tänker på det. Stort lycka till och grattis till äktenskapet!

Jenny och Roger

När Jenny ringde och bokade mig som bröllopsfotograf så använde hon två ledord som beskrev deras bröllop. Orden hon sa var; avslappnat och romantiskt. När jag sedan mötte upp Jenny och Roger på den stora dagen så kändes allt så naturligt. Både Jenny och Roger spred en härlig känsla av trygghet och lugn att jag redan då visste att detta inte kunde bli annat än en avslappnad och romantisk fotografering! Vilket det också blev! Det blev en helt fantastisk vacker dag och det är så underbart att få fånga kärleken på bild! Tack för att ni valde mig som en bröllopsfotograf och stort grattis till er!

Ann-Sofie och Andreas

Detta sprudlande kärlekspar vigdes i det lilla Kapellet i Kratte Masugn tillsammans med deras nära och kära. Det blev en otroligt känsloladdad och intim sermoni som verkligen har berört mitt hjärta. Jag är mållös, men otroligt tacksam för att ha fått dela denna fina dag! P.S. - Ann-Sofie, jag hoppas Andreas njuter av sin morgongåva med de supersnygga bilderna på dig! ;-) För er som blir lite nyfikna så träffades nämligen jag och Ann-Sofie vid ett tidigare tillfälle och tog morgongåva fotografier till Andreas ( i hemlighet förstås). Man kunde nästan tro att Ann-Sofie inte gjort annat än posera med underkläder för hon var så avslappnad under hela fotosessionen. Dessutom levererade hon supersnygga bilder! Som vanligt blir det alltid mycket tok och skratt vid dessa fotograferingar och Ann-Sofie som påstod sig vara nervös erkände att fotograferingen var riktigt rolig! Hur det supersnygga bilderna såg ut kommer ni troligtvis aldrig att få se för just nu är det endast Andreas hemliga låda ;-)

Rebecca och Jenz

Detta supersöta par var nära på att bli utan bröllopsfotograf pga telefonsamtal och mail som inte ville komma fram. En ovetande och förvirrad fotograf (jag) stod som ett frågetecken dagen innan bröllopet och visste varken ut eller in. (panik!) Känslorna inför detta bröllop innehöll precis allt som en riktigt bra film ska innehålla. Nämligen Skräck/Panik, ångest, plötsliga överraskningar, lättnad och lite spontanitet och humor. Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag tro att jag skulle dyka upp till en bröllopsfotografering endast iklädd ett par flippflopp tofflor, shorts och en t-shirt, men ibland ska det vara den första. Som tur var fick jag stå bakom kameran och Rebecca och Jenz fick stå för det fina! Tack för en spontan och lättsam fotografering och ett stort grattis till er två! Med lite spontanitet från båda håll så fick även detta bröllop ett lyckligt slut ;-)

Erik och Madeleine

Redan vid mitt första möte med Erik och Madeleine under testfotograferingen så visste jag att det här skulle bli ett fantastiskt bröllop. Inte enbart för att det gnistrade om dem varje gång deras blickar möttes, utan även för deras lugn över den stora dagen. Aldrig har jag träffat ett så avslappnat brudpar som tonat ner det där med stress och press, och istället valt att satsa tiden på varandra - sånt gör mig så himla glad! Min första instinkt var korrekt. Det blev ett helt fantastiskt bröllop! Inte ett enda öga var torrt under vigseln ute på Engeltofta - inte ens mitt. Som ni ser på bilderna så blev det en porträttfotografering på järnvägen, vilket passade så himla bra då båda två jobbar inom järnväg. Så man kan med andra ord säga att dagen gick som på räls haha! Tack för att jag fick vara med på er dag! Ni är så otroligt fina tillsammans och jag önskar er all lycka! Här kommer bilder från den fantastiska dagen!

Frank och Amanda

Trots väderprognoser med besked om en dag fylld med regn så lyckades vi tajma in regnuppehållet perfekt inför Frank och Amandas bröllopsporträtt.

Att dagen bjöd på en dramatisk mörk himmel gjorde däremot ingenting för det var precis vad Frank och Amanda önskade sig.En annorlunda bröllopsfotografering utöver det traditionella. Vi valde en miljö med graffitiväggar, gamla lyftkranar och dramatsika färger som miljö, vilket passade Amandas klänning perfekt.

Det blev minst sagt en annorlunda och rolig fotografering med detta härliga par! Tack för förtoendet att ta dessa foton och ett stort grattis till er! Här kommer ett smakprov från dagen som säkerligen kommer inspirera andra som går i tankar om en unik fotografering :-)

Johanna och Henrik

Vilken oförglömligt vacker dag! Johanna och Henrik fick verkligen allt som alla bröllopspar önskar sig på sin stora dag - nämligen strålande sol!

Jag fick äran att vara med hela dagen, från förberedelserna på mogonen till middagen och den rockiga brudvalsen till Metallicas låt "Nothingelse matters".

Tack för den stora äran att få dokumentera er dag! Det var en förtrollande dag på alla sätt och vis! Här kommer en bildbomb av den stora dagen!

Det blev minst sagt en annorlunda och rolig fotografering med detta härliga par! Tack för förtoendet att ta dessa foton och ett stort grattis till er!

Här kommer ett smakprov från dagen som säkerligen kommer inspirera andra som går i tankar om en unik fotografering :-)

Cathrine och Jens

Jag träffade Cathrine i smyg tre veckor innan bröllopsdagen i ett vackert hotellrum i Gävle. Jag skulle hjälpa henne med morgongåvan till hennes blivande man. Cathrine ville göra något speciellt och unikt, vilket gjorde att vi den lördagmorgonen hade bokat ett rum just för detta tillfälle. Sensuella bilder skulle fotograferas den dagen som sedan skulle ges som morgongåva i en fin ask, en ask som endast skulle bli avsedd för honom. En otroligt modig Cathrine lyckades leverera jätte snygga och smakfulla fotografier som jag idag med största sannolikhet vet att Jens då och då kommer snegla i :-) Bröllopsdagen kom strax därefter och jag fick även där äran att befinna mig på plats. Ett otroligt vackert och färgstarkt brudpar mötte jag utanför Bönakapell tillsammans med deras bedårande söta dotter. Tack för förtroendet att fått dokumentera erat bröllop!