Såhär säger
kunder om mig

Vi tycker inte
om bilderna,
Vi älskar dom!!

/Johanna och Henrik

Läs fler omdömmen

 

Övrig information

Egen företagare sedan 2008

Utställningar:

Galleri Lättings

Konserthuset

Kulturkiosken

Mina bilder i Sveriges ledande bröllopstidning!

En annan rolig grej är att mina fotografier från Hilde och Jonas bröllop i Löfstabruk kom med i bröllopstidningen Lifestyle Wedding! Hela 6 sidor långt reportage med mina fotografier!Känns lite mäktigt att få göra lite avtryck i en av sveriges ledande bröllopstidningar!

 

 

2008 startade jag mitt företag ewa salmi design & illustration efter att ha avslutat min utbildning inom design och kommunikation.

Jag jobbade då i huvudsak med att formge och illustrera material till olika företag.

 

Där någonstans mitt i allt så frågade en utav mina närmaste vänner om jag inte kunde fotografera hennes gravidmage. Vid den tiden hade jag inte ens en kamera utan jag lånade sambons brorsas kamera. Den fotosessionen fick jag till heeelt underbara fotografier som jag än idag kan få lite fjärilar i magen när jag tittar på...Det är början på min fotoresa.

 

Den fotoresan har dragit igång på riktigt. 2014 valde jag att sätta all fokus på mitt egna företag och jobbar idag heltid med fotografi och formgivning. Mestadels mot företag, men som ni kan se, även privatpersoner i mån av tid.

Det känns helt klart overkligt, men också som en dröm som går i uppfyllelse!

 

Tack för visat intresse av min sida!

Ni är varmt välkommna att höra av er till mig för fotouppdrag. Jag har mitt huvudsäte här i Gävle och åtar mig endast fotograferingar utanför gävles gränser vid bröllopsfotografering. Som första kontakt uppskattar jag om ni mailar så återkommer jag så snart jag kan.

Varma hälsningar
Ewa Salmi

Företaget har f-skattsedel