Familj

Tre systrar som ville ge en bild med alla barnbarnen till sin mamma i födeledagspresent. Sagt och gjort, alla barnen var på topp och bjöd på ett och annat asgrarv under fotograferingen. Så underbart fina barn! Tack för denna gång hörrni, så kul att få träffa er alla! kram!

En mammas gåva

Tänk att jag glömt att visa dessa underbaringar! Kan bero på att dessa bilder skulle bli en liten överraskning till deras mamma som skulle fylla 60år.
Såhär kommer äntligen bilderna, (sisådär 6 månader senare!) men visst får man lite längtan efter sommaren nu!

En liten anekdot..tyckte det var lite kul att Marcus (killen på bilden) sa att han vägrade le och titta in i kameran men tjii fick han för här har jag minsann lite bevis på en glad syskonskara ;-)

Tack för en toppen fotodejt och hoppas det blev en lyckad present!

Finns det hjärterum så finns det stjärterum..

Den här underbart fina familjen träffade jag en toppenfin dag ute i Bourlongern. Vädret var på topp, familjen var på topp, jag var på topp! Det blev med andra ord en toppen rolig och lättsam fotografering. Man blir lätt lite smått nervös när man inför fotograferingen vet att man ska handskas med fyra barn/ungdomar, men oj vilka underbara barn! De gjorde det för lätt för mig! Det vara bara att hänga med och smattra på med kameran för här bjöds det minsann på både bus, skratt och fula grimarser! Tack för en fantastisk dag! Bjuder på ett axplock av fotograferingen och njuer av minnet av en skön sommardag.

Studenternas lyckliga dar

Träffade dessa tre sprudlande lyckliga blivande studenter inför en fotosession ute i det gröna. (Natalie från tidigare fotografering känner ni säkert igen)
Man får lätt flashbacks tillbaka till sin egen student och förstår helt klart deras lycka att gymnasiet är över och att ett nytt liv med nya möjligheter öppnar sig. Fantastiskt! Stort grattis till er alla tre!

Mor och dotter

Anette ville överraska sin dotter Malin som snart skulle fylla 20år genom att ge bort ett presentkort med en fotosession. Underbar idé tycker jag såklart och såhär i efterhand vet jag att även dottern Malin uppskattade presenten stort :-) Det blev en avslappnad fotografering hemma hos dem med både mor och dotter bilder, deras två hundar och förstås porträtt bara på vackra Malin. Jag blev faktiskt själv lite sugen/inspirerad att åka hem till min egen mamma och föreviga bilden av bara oss två, vilket jag vet kommer att bli ett dyrbart foto för mig både nu och senare i livet.

Dyrbara minnen

Det blev en härlig söndagspromenad i naturen tillsammans med Aslan och hans husse och matte. Till Aslans förtjusning blev det mycket bus och lek denna dag

och jag fick nöjet att vara med och föreviga allt! Jag brukar säga det, men jag säger det igen. Glöm inte bort att dokumentera era dyrbaraste tillfällen här och nu, tänk inte att sen ska jag! Rätt som det är så är tillfället förbi och det enda man har är minnet. Jag tycker sånna här minnen är det allra finaste, när man verkligen har fångat dagen och stunden precis som den är. Det behöver inte vara något speciellt tillfälle så som födelesedag och bröllop utan det är de där sakerna som kanske känns som små till en början som oftast är det allra dyrbaraste minnena! Tusen tack för denna otroligt fina dag! Kärlek till er! <3

Natural beauty

Det är många gånger som man har tänkt att man vill ta fina fotografier på sig själv, s.k "egobilder" och föreviga sig själv här och nu. Men någonstans där i tankarna beslutar man sig alltid för att vänta, varför vet jag inte riktigt. Kanske vi alla är lite fega och hoppas att vi någon dag kommer att känna den där självsäkerheten att våga fånga sig själv på en snygg bild! Mina tankar har inte heller blivit annat än tankar trots att jag själv har en studioutrustning och en jätte bra kamera så just nu avundas jag Natalie som fixat sina egobilder. Och tro mig det blev riktigt snygga bilder! Denna donna har verkligen "Natural beaty". När jag gjorde urvalet av bilder från vår fotosession så var det inte en enda bild som var dålig. Det kallar jag skönhet! Tack Natalie för en avslappnad och lätt fotografering. Nu är det inte bara jag och dina nära och kära som vet att du är vacker för nu har du även bildbevis ;-)